Tilmelding i bunden af siden
Infraktioner – hvor dybt går revnen, og hvad gør vi? - Kursus med teori og hands-on med vægt på de kliniske aspekter.
Diagnostik af infraktioner kan være meget vanskelig. Infraktioner kan være både overfladiske og meget dybe. De kan opstå i intakte tænder, men ses oftest i restaurerede tænder.
Behandlingen af infraktioner spænder vidt – lige fra en enkel plastfyldning til ekstraktion. Så hvordan træffer vi det rigtige behandlingsvalg i hverdagen?
• Hvornår anbefales der henholdsvis direkte og indirekte restaureringer?
• Hvornår og hvordan skal tanden endobehandles?
• Hvornår anbefales ekstraktion?
Dit udbytte af kurset
Du får svar på alle dine spørgsmål om infraktioner. Diagnostik og behandlingsvalg gennemgås med udgangspunkt i kliniske cases.
Hvis du også deltager i hands on-delen, får du selv mulighed for at øve teknikkerne indenfor minimal invasiv endodonti under hensyntagen til den tilstedeværende infraktion. Endvidere øves flere restaureringsmuligheder på vitale og endobehandlede tænder med infraktioner.
Kurset henvender sig til
alle tandl æger, som ønsker systematik i diagnostik og behandling af tænder med infraktioner.
Kurset byder på
en gennemgang af step-by-step procedure inden for:
Minimal invasiv endodonti:
• fokus på oplukningsdesign
• mekanisk udrensning
• rodfyldningsteknik – herunder valg af sealer og materiale
Restaurering af vitale og endo -behandlede tænder med infraktioner:
• plast med/uden overdækning
• plast med fiberforstærkning
• med eller uden stift
• provisoriske kroner ved dubiøs prognose
• Endokrone og kroner
Fredag den 8. oktober/ lørdag den 9. oktober 2021
Plandent
Jydekrogen 16
2625 Vallensbæk
Fredag kl. 9.00-16.00
Lørdag kl. 9.00-13.00
LIVESTREAM (fredag)
Streampris 2.995,- pr. person
Streampris StjernePLUS kunder: 2.695,50 pr. person
Deltagelse KUN fredag:
4.595,- pr. person
StjernePLUS kunder: 4.135,50 pr. person
Deltagelse fredag og lørdag:
7.995,- pr. person
StjernePLUS kunder: 7.195,50 pr. person
Kursusprisen omfatter kursus og forplejning inkl. snack, frugt og drikkevarer.